sunnuntai 2. joulukuuta 2012

December

En saanu ideoita, eli en tee mitään erikoista. Tää on siis 100. postaus, wohoo! :D
Kuikuilen ikkunasta♥
Kävin tänää Sadden kanssa tunnin (10km) maaston, ♥! Kuntoo laittaessa huomasin et meijän kaikissa suitsissa on hometta... -_-" Nooh eiku pesuun..
Ponin energiat oli tasaantunu eli se ei pelleilly vaikkei nyt ookkaa liikkunu. Ei säikkyny yhtään! Käveltiin aika paljon, muutamat ravipätkät ja pari laukkapätkää, kun ei tolla kunnolla paljoo kovaa juosta.. :D Ravi oli normaalia tikittävämpää eikä venyny mihinkää, mitä nyt melkee kotipihas saatii kaks normaalii raviaskelta.

Laukassa poni oli vauhikas ja tykkäs mennä♥ ... nii kaua enneku kunto loppu välittömästi ylämäen jälkee. Nähtii pari hevosta ja Sadde rupes hörisee VPK-talon pihalla olleille ihmisille. Yks labradorinnoutajaki tuli meit ihmettelemää, muttei onneks tullu tielle asti vaik kovasti sitä järkytti tuo Saddeötökkä.
Takas tullessa testasin pari kertaa nostaa laukan pelkästä "laukka"-käskystä ja se toimi!! wää!

Tallissa purkaessa Sadde keksiki tosi kivan jutun. Ulko-ovi ku on auki, ni tökätää Missin karsinan ovi auki ja yritetää tulla ulos sielt. Sit ku ilkee mamma työntää karsinan oven takas kii ni sit otetaa vähä vauhtii ja yritetää juosta suoraa ovesta läpi ja pihalle. Poni kyllä taisi tajuta ton jälkee, etten tollasta leikkii kattele..
Sadde oli vähä kostee, kauhee mite huono kunto sil on..... Oli hetken sisäl fleecen alla ja sit Missinkaa syöpöttelee päiväheinille :)
Raksupaksu♥
Otettiin heijastinrintaremmiki koekäyttöön. Joha seki on vuoden tallissa kerenny seisomaan. Ja vaihettiin vaaleenvihree huopa paksuun siniseen, se on talvisempi :>
 



Kuuraparta♥

4 kommenttia:

  1. +Kiva blogi,mutta ei iske minuu sillä lailla että voisin ruveta lukijaksi.
    -Banneri ois kiva tois ilmettä tänne blogiin

    Tässä siulle plussat ja miinukset blogini top10 listasta

    VastaaPoista
  2. miten toi rintaremmi on?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompas jääny huomaamatta. Se on vaan kaulan ympäri, sen ei oo tarkotus kiskoa satulaa eteen vaan heijastaa.

      Poista