sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

rakastan Saddea♥:)

Tänää oli taas aika heppapitoinen (JA KESÄINEN) päivä ! ♥

Heräsin klo8, 8.30 olin tallilla, klo 9-> Missinkans maastoon. Tehtii paljo siirtymiä ja kuulaisuusharjotuksia. Alkuun mentii pellolle kävelee volttia/ympyrää ja kasia (8) ja taivuttelemaan ja poni taipu iha kivasti. Otettiin sellasia muutaman askeleen ravipätkiä alkuun et poni ois kuulolla.
Poni kuunteli iha kivasti vaik ois halunnu mennä kovempaakin :p Laukattiin sit varmaan joku kilometri yhtämenoo, kovaa / sitä vauhtii mitä poni halus. Ei tolta sit lopu virta ikinä :''D Ja se ravi, ehkä niin kamalaa istuttavaa kotiinpäin. Välillä ois halunnu mielummi laukata (ylämäet) mut pysy kuitenki hyvi käsis. Välillä se jopa venytti käyntiä ohhoh! eikä menny sillee tiktiktiktik :D Jätin sit ulos syömään heinää, vähän hikoskin ;p Mentiin joku vähän reilu tunnin lenkki (1h 10min)
Lenkin + piehtaroinnin jälkeen Ennen harjausta
Harjauksen jälkeen! (Huom. ei ollu ku yks harja tarhas mukana):D


Sadden kans lähettiin puol 11 seikkailee, ilman penkkiä ;p koska en tiiä mis mein vyö on :''''D
Mentiin asfalttitien kautta, nähtiin muutama lenkkeilijä, pari pyöräilijää meni ohi, lauma pikkulapsia, 2 traktoria, autoja.. Sadde ei katellu yhtää♥ En tiiä säikähtikö sitä ohimenevää traktorii vai mitä sen polvet notkahti ku se oli kohalla (seistii paikallaa) mut oli sit kuiteki hirvee kiire jatkaa matkaa traktorin peräski :')
Sit kiivettii viel yks IHAN HULLU jyrkkä pitkä korkee mäki ylös, mitä en oo ikinä enne uskaltanu 8| AAAAAaaaaa tunsin itteni niin voittajaks ku uskallettii mennä se :'D Poni meinas vaa vähän hyytyä ku ei ollu yhtää vauhtia, ku epäröin ite ja seistii hetki mäen alla enneku iskettii kaasu pohjaa. Oisin tippunu jos en ois roikkunu sen tukassa x') oli nii jyrkkä mäki! Ja poni iha hapoilla sen jälkeen, ai mikä huono kunto?
Laukas Sadde tykitti ihan innoissaa :'D! Enkä tiiä mis oma tasapaino taas seikkaili, meinasin kokoaja ravista ihan_oikeasti_tippua, valuin vaa puolelt toiselle. Onneks Saddella on tukkaa!
Kotiipäi tulles käytii viel tykittää sellane yks peltotie päästä päähän täysiä : )) Ai että on tuo poni ihana♥ Kotii päiki tuli kovaa mut hidasti omatoimisesti (+ ääniavuil) enne sen tien loppua :> parhain♥ Käytii viel kattelee mei uittoranta, se on iha umpijäässä! Mut muuten oli tänää ihan T-paitakeli! Ravattii jonkuu matkaa viel pitkin ohjin ja koitin istuu suoras ja lenkinjälkee läski pääs syömää ;p Mentii sama aika ku Missinkaa, 1h 10min :D

-Sit kävin vähä nukkuilemas sisällä- : DD

Illal menin viel siivoo tallin, harjailee loimia ja Missin karvapäitsiä ja tarhaan jotain ihkuilemaan. Harjasin ponit ja selvitin jouhet :)

Läskiyden huippu D:
(huomaa siistityt päitset edellisest kuvasta :)) + tukka♥
Maailman kaunein♥ ah :>




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti