lauantai 21. huhtikuuta 2012

Ravureita + some shopping♥

Aamulla oli ihan sumunen sää, ni heitin poneille sadetakit niskaan. Testasin huvikseen Missin takkia Saddelle ja se oli sille paljon sopivampi, Sadden takin laitoin sit Missille. Se taas oli Missille paljon sopivampi ku Missin oma takki, vaikka molemmat 135cm kokosia... o.o Eli se pinkki olkoon nyt Sadden ja ruskea Missin. :)
Sit ponit ulos, laittelin itteni valmiiks ja lähettii ajelee raviradalle. Ekaa kertaa elämässäni näin ravureita työssään! Ah ne ohuet mahat ja hienot lihakset♥ oli kyl hienoo kateltavaa ! : )
21.4.2012 ©Tiia K
Lappeenrannan raviradalla oli siis kirppis + harjotusravit, niitä kateltiin ja näin paria kaveria siellä. Ja toi kuva on sieltä:)

Kirppiksen piti olla hevostavarakirppis mut eipä siel ollut oikeestaan mitään hevosille tai ratsastajille... Kävin sit Jannen vaunussa vähän tuhlaamas äitiltä saatuja rahoja ->
Saddelle, 12€ namnam rakastan näit♥
Missille, 8€

10€ niinku tossa lukeeki ;)
Ja noihin meni kaikki rahat, mitä sain. Mut ai että rakastan noita Sadden päitsiä♥ AAAAAAAAAAH ! Ne ainaki sopii sen pinkin loimen kans, mikä muuttu Sadden loimeks tänään niinku tos aikasemmin mainitsin :> Missin päitsiin löytyy myös naru, mitä en oo viel kertaakaan ottanu ees pussista pois. Taijettiin ostaa kesällä Missiä varten se :')
Jos ois ollu enemmän rahaa, oisin varmast tuhlannu kaikki! Oli nii paljon valinnanvaraa ja vaikeuksii valitsemises, nii paljon ihania loimi ja huopia, ja RIIMUJA harjoja kuolaimia jnejnejne:) Oisin ostanu yhen turkoosin huovan mut päädyin sit samal hinnal ostamaan nuo ^

Ravoradalta pois lähtiessä löysin maasta vielä 2x 2€ eli 4€, kyllä, olin ilkeä enkä vienyt niitä kyttikselle vaan laitoin omaan taskuun ;) ei siinä ollu muita ihmisiä sillon. Käytiin vielä Prismassa ja äiti anto rahaa satulasaippuaan, just ja just riitti. Maksoi 9€ :p Muistin että ois ollu vähemmän tai sit hinta noussu.



Kotona vähä myöhemmin isäpuoli aatteli käyä traktorin kaa kaivaa jotain uria tarhaan, mut se oli sit niin mutasta et huhhuh. Sil aikaa seikkailtii Missin ja Sadden (ja Welhon) kans metikössä, ku se peukas sen traktorin kaa siel tarhas.
Käytiin sit siirtää ponien tarhan portti kuivempaan kohtaan, koska portin eessä oli pelkkää mutaliejua. Nyt helpottaa ainakin hetkeks, ku ei tarttee sen kuran kautta rämpiä, ja tuo varmaan jotenkuten kuivuu kun siel on niit traktorin jälkiä mihin vedet valuu :)

Vähän ajan päästä menin viel tarhaan chillailee muutenvaan, ku oli niin lämmin eikä ollu kehittävämpääkää tekemistä. Sadde nukku siin maassa tuitui<3 Mut sit Missi rupes kolisee juoma-astian kaa ku se oli tyhjä, ja pikkuSadde säikähti ja nous ylös :D
Sadde hörhöili kokoaja miun vieres, kerra säikähti Velhoo ja juos muutama metrin päähä panikoimaa naama tötterös mut tuli sit takasi, hassu♥:') Ja Missi söi jossai nurkassa yksin ruokaa ilosena.

tuitui ihana rakas♥
mutatarha <123

sulonen läski lihakseton pullamaha :s:)<3
en varmaa oo väärässä jos väitän et Missin perseessä on 2 kärpästä! hyi! :s

Illal putsasin viel kamat! 4 suitset, satula, 3 häntäremmii, pidikkeet, jne! Sit etin toista jalustinta kaapista, ja mitä sieltä löytykää. SATULASAIPPUA -.- Sen takia oon menny varmaa 2kk ilman penkkiä Saddellaki, koska en löytäny saippuaa. Mut nyt ku ostettii uus ni toineki pamahtaa esii :'D no riittääpähä nyt saippuat hetkeks.
Väsäsin myös Missin mustista suitsista kuolaimettomat, pitää testailla niitä joku päivä :)

Voisin nyt joskus tehä varustepostauksen, ku oon reippaasti kuvaillukki kaikkii juttuja! Ja ai että :') Tälläne vähä kaikkeasisältävä postaus, koska oon ehtiny tänää tehä ihan sikapaljo kaikkee o.o Oisin menny viel illal ratsastaakki mut sit ruvettiin kitisee et nyt saunaan. :'D

Nyt kattelen jos jaksan kirjottaa viel toiseen blogiin ja sit nukkumaan, heips:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti