maanantai 20. toukokuuta 2013

Tänään tuli pomppufiilis

Aattelin aluks mennä Saddella ilman satulaa köpöttelemään maastoon. Joona tuli just kun olin Saddea hakemassa. Poni tuli nätisti portille vastaan. Harjasin, laitoin suojat ja suitset ja kävelin pitkin pihaa oottamassa että Joona sai autokeskustelut loppuun Ramin kanssa. Käytiin Joonan kanssa sit suopellolla ja takasin. (Sama pelto missä ponit oli viimevuonna laitsalla). Ravattiin sielä pari pätkää.




Joona ei jaksanu enää kävellä ja 5min lenkki oli liian lyhyt + poni oli energinen, ni aattelin sit mennä kentälle pörräilemään. Tehtiin käynnissä ja ravissa muutamat temponmuutokset, pitkät sivut reippaasti ja lyhyet hitaasti. Meni tosi kivasti! Taivuttelin myös vähän ravissa.

Taivuttelujen jälkeen tultiin ravissa pientä ristikkoa lävistäjällä. Ravin jälkeen laukassa. Sen jälkeen nostettiin pikku pystyks minkä poni tiputti pari kertaa, mutta muuten meni tosi kivasti ja laukatki vaihtu esteen päällä hyvin. Alapuomi laitettiin vielä eri kohtaan, että esteestä tuli miniokseri ja tultiin se pari kertaa. Loppuravailin eteen-alas, poni rennoks ja kuulolle ja metikössä ja pihalla loppukäynnit.

Poni oli kiva♥



videolaatu
loppuravit
loppuravit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti