torstai 9. lokakuuta 2014

Hissunkissun laukkapäivä

Ei siis menty mitenkään hiljaa, mutta miuta rupes ärsyttää tuo viime postauksen videoilla näkyvä heijaus laukassa. Siispä päätin et tänään on laukkapäivä :p



Poni oli yllättävän kival päällä tänään, vaikka eilen oli vapaa. Alkukäyntien jälkeen tein väistöjä käynnissä uralla ja ilman uraa, ravailin kevyellä ohjalla ja kokeilin muutaman raviväistönkin. Tehtiin paljon ympyröitä ja siirtymiä ravissa. Puolen tunnin asetustaisteluiden ja pyöreiden ympyröiden jälkeen pidettiin välikäynnit. 





Laukannostossa tähtäsin siihen että "pää kii ja älä liiku", koska yleensä maiskutan, enkä tiedä teenkö nykyään sitä, että laukannostossa on armoton etukeno. Laukka oikeesti nous ilman sitä maiskuttamista ja keskityin laukassa sit siihen, että yläkroppa pysyy paikallaan. Lopuks tultiin vielä laukassa pääty-ympyrät ja lävistäjät eli ympyrä-lävistäjä-ympyrä-lävistäjä. Lävistäjällä lisättiin laukkaa. Poni ois halunnu aina ennen kulmaa tyssätä raviin, mut sit ku saatiin pari kertaa ilman ylimääräsiä ravisiirtymiä, ni ravailin vielä kierroksen kentällä.

"Loppuverkat" vähän lipsahti ku innostuin menee pellolle. Ravattiin hetki pellolla (testailin pohjaa) ja hypättiin tukkien yli!! :3 Sit käytiin vielä laukkaamas toinen pelto ympäri, ravattiin hetki ja käveltiin tietä pitkin pihaa. Heitin hyvästit samalla mein maastoiluhaaveille lähiaikoina, tuntu että poni sortuu alta ku tiellä oli vähän sepeliä :s Eiköhän se pikkuhiljaa totu (:
nuo tukit hypättiin c(:



möhkölle tuli kuuma, niinku kuskillekkin! :D
pari omenaa ennen laitsalle lähtöä :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti