maanantai 6. lokakuuta 2014

Virran purku

 Tein sen! Taisiis, en ois kyllä tehnyt ilman vaimoa. Pääsin testaa uudet chapsit samalla. Ratsastin Sadden ja Rebekka Missin. Ponien eka kengätön ratsastus. Mentiin ihan vaan laitumella, koska oli kylmä ja kello jo paljon, ni en jaksanut kulettaa poneja pihaan asti.. Reipas ja silleen?

Juoksutin Sadden ekaks liinassa. Ponilla oli, kuten arvasin, pöllöenergiaa vaikka muille jakaa, vaikka kuntoonlaittaessa alkusteppausten jälkeen se seisoi ihan kivasti. Poni rikkoi mielummin laukalle kuin mm. teki isompaa ympyrää tai käveli reippaammin / siirtyi raviin. Laukassa tulikin oikeen komeet pukkiloikat, mutta kuvamateriaalia en mokomista saanu, kun toista kättä tarttesin liinan pitelyyn ja toinen toimi liinan kanssa tai ilman, raippana.


Ratsastaessa Sadde oli laiska. Pohja oli märkä ja varmasti ponille raskas. Vähän sähellystä koko touhu, mutta jotain kivaakin saatiin irti. Koitin vähän väistöjä, "uralla" hommasta ei tullut mitään, ei käynnissä eikä ravissa. Yhden raviväistön sain aikaseks, muut yritykset olikin sellasta jäykkää eteenpäin puskemista. Huoh. Senkin lisäks että ravi meinas aina tippua käyntiin.

Koitettiin myös laukata ympyrällä, mut ponilla iski joku etanamoodi päälle ja sit ei enään jaksettu liikkua, ei niin yhtään.. Pari ympyrää saatiin laukattua ja laidun ympäri. Pyysin Rebekkaa ottamaan videota laukasta ja varmistin vielä että osaako se ja vastaus oli "joo"... No, yhtään videota ei Saddesta ja miusta löytynyt vaan montamonta kuvaa pellosta ja meidän puolikkaista.. :D Pari kuvaa sieltä sai ehkä tännekin asti julkaistavaksi.

Loppuravit oli myös aika sitä luokkaa että etana tervassa ... Vähän aikaa vielä löntysteltiin ja videoin Rebekan ja Missin laukkojakin, niiden muuten suht rennon köpsöttelyn päätteeksi. Hienotponit♥






kuka hahmottaa kuvasta ponin...? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti