tiistai 7. lokakuuta 2014

Köpötysrääkki

Rebekka kävi taas tänään. Missi oli niin perse päällä, että puolen tunnin laitumella juoksutuksen jälkeen heitin hanskat naulaan. Jääköön sinne yksin huutamaan ku ei Sadden seura kentällä kelpaa >:)

Laiteltiin siis Sadde kuntoon ja Rebekka selkään. Ekaks hiottiin ihan niinkin perusjuttuja, kuin etenevä käynti. Sen jälkeen ravi ja sen ylläpito. Ja tasainen tuntuma! Rebekka on ratsastanu nyt ihan äärettömän vähän, ni ei tuo ratsastus oo enää niin tuttua hommaa ja Saddehan käytti tilaisuuden hyväkseen liikkumalla -taas-, kuin etana tervassa. Videoita otin aika paljon, koska kuvat tärähteli hämärässä, mutta kuviakin löytyy, joten puhukoon ne puolestaan. Kävin ite nostamassa vielä ponilla laukat ja ottamassa ne reippaat ravit, että ei pääse kikkailemaan sillä, ettei tarvinnu koko tunnilla laukata, kun Rebekka ei Sadden jarruttelupelleilyn takia sitä saanu nostettua. Mokomakin pallo. Hetkittäin sieltä tuli kuitenkin oikein kivaa ravia ja käyntiä ja Rebekan istuntakin oli lopputunnista jo parempi! :3 Kyllä siitä vielä true heppatyttö koulutetaan.
















Ravivideo näkyy youtubessa myös HD -laatuisena, suosittelen sitä! (:
Jalustimet oli pituusluokkaa Rebekka, en jaksanut nostaa niitä kaulalle.
Enkä jaksanu hakea tallista parin ympyrän takia kypärää, Rebekan kypärä ois ollut pieni ja tunnen ponini ja joo, oisin silti voinu kuolla jos metsästä ois juossut 5 metriä korkea tiikeri ponin kimppuun, tiedän.


Oliko kuvia teidän mielestä liikaa? Haluutteko nähdä tollasia videoitakin välissä, vaikken jaksa mitään MovieMaker leffaa niistä tehdä? :) Ja jos kysymyksiä vielä joku keksii, otan niitä ilomielin vastaan postausta varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti