torstai 9. huhtikuuta 2015

Sporttikuu

Ja piiiiiiiiitkästä aikaa postausta tähänkin osoitteeseen! Pahoittelen taukoa, kuvia ei ole oikein ollut eikä erikoispostausten aiheiksi löydy ideoita.

2.4.2015

- alkoi miun talonisäntä-päivät. :D Olin siis kotona sunnuntaihin asti, koska siellä ei ollut ketään, kuka ois osannut tehdä aamu- ja iltatallit. (Joku kuitenkin ihmettelee; kotona = maalla, äitin luona. Periaatteessahan siis asun poikaystäväni luona kaupungissa) Siinä illalla poneja sisälle hakiessa juoksutin sitten poneja ja Saddekin oivalsi, että en oo maailman hirvein akka, vaikka sitä juoksutankin, ja loppuajan se sitten seuraili miuta joka nurkkaan. :') Aitaa korjaillessanikin se tuli seisomaan taakseni ja kuulin, kun se otti pari askelta vaan lähemmäs ja lähemmäs. Höpsö♥


3.4.2015

Eimi ja Rebekka tuli illasta liikuttamaan ponit ja hoitivat samalla iltatallin. Rebekka meni Missillä ja Eimi Saddella. Sadde vähän testaili taas, että onko pakko liikkua. Ponit kuunteli kuitenkin kuulema hyvin eikä kukaan kuollut. :)

5.4.2015

Koska kevät ja karvanlähtö, ja Missin mammuttiturkki, harjailin poneja tarhassa ja tunti siinä vierähtikin! Oon todennut kyllä aivan mahdottoman hyväksi välineeksi ponien, varsinkin Missin turkin kanssa ponien tiheäpiikkisen kamman! Jo parin pitkän ja perusteellisen kampaharjaussession jälkeen tuntuu, että Missistä lähtee ainakin sata kertaa vähemmän karvaa! Nimenomaan Missin turkkiin kampa on parempi varmaan siksikin, kun Saddella on niin paljon lyhyempi karva, mutta kyllä se siinäkin jotenkuten toimii, paremmin kuin perus kumisuka! :)

Paras karvanlähdöntuhoamisväline!








6.4.2015


Rebekka tulikin meille heppailemaan. Aluksi juoksutettiin hetki poneja kentällä irtona. Kenttä oli aivan märkä ja kurainen, joten juoksutuksen jälkeen päätettiin mennä maastoon köpöttelemään. Mie (yllättäen) Saddella ja Rebekka Missillä.





^juoksutuksen jälkeiset loppukäynnit. Itse istuin traktorinrenkaalla kattomassa, ku orja teki töitä :3


Maasto oli tosiaan siis lähinnä käyntimaasto, huonokuntoisten ponien takia. Pari pientä ravi- ja laukkapätkääkin otettiin ja käytiin vähän metsässä rämpimässä. Missillä oli taas tosi kova kiire Sadden perään ja kotiinpäin tikitettiinkin tuttuun tapaan reipasta vauhtia Sadden löntystellessä jossain perässä. Hiljaisella köpöttelyvauhdilla maastossa vierähtikin reilu tunti. Niin, ja matkalla bongattiin myös huima lintulauma "naapurin" pellolla kesää ja järven sulamista odottelemassa.

Ratsastuksen jälkeen puhtaaksi kiillotetut ponit, jopa puhdas Missi, tarhaan päästessään tietty kiittivät puunauksesta piehtaroimalla heti märällä hiekalla. Kiitos ponit!<3


©Rebekka
©Rebekka
tällänen selkätreenirinnekin kiivettiin ylös! :) ©Rebekka




7.4.2015

Tänäänkin suunnattiin maastoilemaan! Tällä kertaa meninkin Missillä ja Eimi Saddella ihan turvallisuussyistä, kun Eimillä on ollut pitkä tauko ratsastuksesta; Saddea ei tarvi jarrutella ja sillä on satula.

Maastoilemaan lähdettiin toiseen suuntaan, kuin eilen Rebekan kanssa. Tänäänkin tähtäimessä ihan köpöttelymaasto. Vähän käytiin lisäksi metsässä taas rämpimässä. Pari ravipätkääkin otettiin ja pari ylämäkeä laukattiin. Missillä oli taas kamala kiire kotiinpäin ja kipitettiin reippaasti Sadden edellä, ettei vaan kotitalli kerkee hävitä mihinkään! Saddekin meni tosi nätisti, eikä onneksi testaillut maastossa yhtään.



mursulit♥
Vähän möhö mut silti maailman kaunein♥
Ja vielä 8.4.2015

Sara tuli tänään meille. Sää oli kamala, tuuli ja oli kylmää. Oletettiin, että Sadde ois ihan apina, niinkuin sillä tuulisella säällä on yleensä tapana. Se kuitenkin säikähti tai "säikähti" vaan Saran noustessa selkään. Jep, menin myös tänään Missillä! Nyt mentiin ihan kentällä. Missin kanssa tehtiin ensin käynnissä paljon väistöjä uralla ja ilman, vaihtelevalla menestyksellä... Välillä väistettiin väistettävää pohjetta kohti ja välillä tahmattiin paikallaan. -.- Pienten lähes-onnistumispätkien jälkeen luovutin. Tehtiin sitten paljon pysähdyksiä ja peruutuksia. Meen selkeesti Missillä ihan liian vähän, kun oletin sen pysähtyvän vain kovasuisesti muiden ratsastusta seuranneena. Ehei! Pysähdykset tuli ravista ja laukastakin todella nätisti. Jee, jotain onnistumista. ♥ Poni oli siis tosi herkkä ja kuuliainen! Mentiin aika paljon pääty-ympyrällä, koska kentällä on mm. puupino, traktori ja peräkärry & niiden lisäksi puolet kentästä lainehtii. Sadde meni Saralla kuulema kivasti, vaikkakin vähän tahmaisesti.












ah, kevät♥


Tänään oli, ja huomenna on tiedossa vähän lisää heppailua. Nää nakitan kuitenkin eri postaukseen. Kertokaa mielipiteitä tästä, onko kivempi että kirjotan enempi yksityiskohtasesti mitä tehtiin? Onko kuvia liikaa, liian vähän? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti