maanantai 28. toukokuuta 2012

Kaiken alku..

"Miten ponit tuli meille?"

Ratsastusta oon harrastanut siis 2006 syksystä asti. Marraskuussa 2010 kävin viimesen vakiotuntini kiwigolla. En muista kellä menin, saattoi olla Leksa, mut sen muistan, et kivasti se meni! Talvella sit jo tosissaan ruvettiin miettii hevosta. (Kesälläkin 2010 mietittiin jo, mutta se sit vähän jäi). Joulukuu tais mennä aika pitkälti htnetissä ja muissa paikoissa, missä oli myytäviä hevosia.
Kriteereinä 145-155cm korkeutta, rauhallinen, käsissä pysyvä, ei pompi tmv, maastovarma, terve ja jotain sellasta.

Yks nätti 148cm ruunikonkirjava herasilmänen tamma löytykin, tosin Tampereella. No kuski ois ollut valmiina, ja sovittiinkin jo silloin joku tiistaina myyjän kanssa, että  viikonloppuna käytäis ponia testaamassa. No keskiviikkonapa tuli ilmotus, että jos poni ei oo Torstaihin mennessä maksettu, niin se menee jollekkin toiselle kiinnostuneelle. Vähän heräs epäilys siinä vaiheessa ja annettiin koko asian olla.

Tammikuusta helmikuuhun laitettiin kovasti viestiä Heinolassa asuvasta ponitammasta ja sitä käytiinkin testaamassa helmikuun alussa. Rakastuin poniin sillä hetkellä, ja autoon kun päästiin, ilmotin äitille, että tuo käyään hakemassa kotiin. 17.2.2011 eteenpäin Sadde on siis seissy meidän pihassa :)

Alkuun Saddella karsinanaapureina oli lampaat Sofia ja Eelis, ja ensisijaisesti etsinnässä oli shettis kaveriksi sille. Keväällä 2011 tuli puheeksi Missin tulevaisuus rats open kans jutellessa, kun katoin Tiian tuntia, kun se sillä meni. Siinä sitten ennen kesää puheltiin kaikenlaista ja tehtiin päätös. Sadde meni kiwigolle kesäks laitumelle, että ne sai Missin kanssa tutustua ja 31.7.2011 Missi ja Sadde tulivat meille, Sadde siis takas kotiin laitumelta ja Missi loppuelämän kotiin♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti