tiistai 22. toukokuuta 2012

PÄIVÄ 20: Milloin ja miten tutustuit Saddeen? + kesää lalala

Tammi-helmikuu 2011, ku kyselin säpöllä ja puhelimella vaikka keneltä siitä, käytiin testaamassa ja samantien ku autoon päästiin, ni ilmotin äitille et tuo poni tulee meille♥ :') 17.2.'11 se sit kotiutukin ja sinä keväänä tutustuin paremmin.

PÄIVÄ 21: Milloin ja miten tutustuit Missiin?
PÄIVÄ 22: Milloin ja miten aloitit ratsastuksen?
PÄIVÄ 23: Mielestäsi Saddessa parasta?
PÄIVÄ 24: Mielestäsi Mississä parasta?
PÄIVÄ 25: Mielestäsi omissa poneissa parasta?
PÄIVÄ 26: Lempijuomasi?
PÄIVÄ 27: Kuinka monella ratsastustallilla olet käynyt?
PÄIVÄ 28: Lempivärisi?
PÄIVÄ 29: Ihastuksesi?
PÄIVÄ 30. Kuinka monta eläintä teillä tällä hetkellä on ?
 
 Tiia taas kävi hoitaa ja liikuttaa. Jos oikein muistan ni ratsasti molemmat, Saddenkaa ainakin meni puomeja/kavaletteja tai jotain sellasta :'D Missinki kans meni varmaan kentällä :)

Illalla kävin viel lässyttää poneille ku ne tuli höhöttää aidanvieree ku olin kävelee tarhan ohi rantaa. Rannasta tullessa keräsin isot tupot tuoretta molemmille ja puol 9 aikaan ponit sisälle. Ois tehny mieli mennä uimaan Sadden kans, mut en jaksanu vaihtaa housuja ja kokeitakokeitakokeita... -.- koulu♥

Muttamutta.. Näin kesä meil jo on:
Kyllääää.. Tarha on hirmunen romuläjä, ja toi kohta pitäiskin siivota. Samoin paskat kentältä, laitumet pitäs aidata ja iskee tolpat maahan, ponit päästää laiduntamaan, kenttää laajentaa, tasottaa, ... Huhhu :/ Mut jos sitä huomenna sais jotai aikaseks, tosin, en muista onks meillä torstaina joku vaikeempi koe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti