lauantai 12. toukokuuta 2012

PÄIVÄ 10: Unelmieni hevonen



Saddeni mun♥


No tietenki Sadde!♥ Voi suorittaa pellenumerot ponin alla ja päällä, eessä ja takana, kaikki esteet ylittyy ongelmitta, koulus vaa on vähä hiottavaa! (aika paljonkii) eikä siit taija ikinä mitää tullakkaa :D Mut sit on taas välil niitä päiviä ku poni säikkyy oksanräsähystä ja koiran haukuntaa... 
Mut en tiiä miks, luotan tohon enemmän ku esimerkiks Missiin, joka on paljo varmempi maastossa :D Mut Saddenkaa on tullu testailtuu kaikki ilman kamoja pelleilyt, cordeot, maastoesteet, ilmansatulaa_kaudet, ilmansatulaa_maastot jne! : D Tosta en vaan ihan heti pystys luopuu, vaikka se vammanen onki♥

Ja sit sellaset oikeet unelmat... :D joku tukkajumala liinakko läsipää sh(ori, ne on näyttävämpii:DDDD) 
joojoo ei oo sh, liian lyhyt harja ja muuteki, mut samapa tuo!:D ©We♥it

tai tukkajumala tinkeri tai -friisiläine sellane ihana osaava ja näyttävä
©We♥it
©We♥it
©We♥it
Tai sit ihan vaa sellane (no upee ulkonäköki ois tietysti plussaa!) paksuputte minkä seläs voi vetää vaik kiitolaukat tandemil ilma ohjii maastos ja pysähtyy helposti (no sadde on tälläne, kiitolaukka vaa hakuses!! ja tandemil ei olla koitettu..:D) Ja vois seistä ja temppuilla seläs kaikis askellajeis ja paikallaa (ts. joku entine vikellysheppa??) ja vois käyä vaeltelee tuol pitki kylää asfalttitielläki (pomminvarma, ei pelkää mitään) ja pysyis langoissa ilma ongelmia! Sellasen huolisin vaikka heti♥ (no en nyt oikeesti tän tilanteen takii, mut jos hevosta oisin ottamas..:D)



©We♥it
Tai Paint! sellasesta oon unelmoinu aina♥ ..niiku varmaa kaikki muutkin. sellane kunno inkkarilänkkäriheppa!omnom<3 ...vain koska ulkonäkö! Siniset silmät ja sellane läiskikäs, milt sujuu kaikki länkkärijutut :)










©We♥it

Tai ku ois rahaa, ja koppi, kuski, auto, valmentaja, kamat, luvat kaikki, ni joku magee puokki mikä taipuu vaik rusetille, sellane minkä kans voisin ite opetella kaikkee siistii esteil ja koulussa ja käyä pikkukisoissa hyväs opissa;)
©We♥it

Perus eestinheppapötkylätki kelpais♥ Ois siisti sellanen mis ois jotain tekemistä (sadde..:DD) Mut et sais yhteistyötä kehitellä, mahaa on kiva kuluttaa! : D joku sellane eestintuonti, ne on joteki hauskoja.

©We♥it

Tai sit joku hieno ihana arabi, mikä ei kuitekaa oo iha helppo vaa sen kans sais ettii sitä kultasta keskitietä, et sais hevosen toimimaan hienosti ja muuteki yhteistyön pelaa kaikinpuolin:') 
©We♥it
 Loppujelopuks se ois sellane luotto (monitoimi), vaik pelais pelkäl istunnalla ja sen kans vois tehä kaikkee, eli sellane niiku kaikis leffois kaikki arabit on!
©We♥it

Riku on loistava esimerkki ihanasta arabista (vaikkei iha niiku em kuvaukses)! Vaikken kyl ihan Rikunlaista haluiskaa välttämät, sellane pikkuse rauhallisempi versio siitä :D
ox r Marisch "S" (oli jo aijemminki tuol)

©We♥it

Siis ylipäätää kaikki sellaset, minkä kans sais yhteistyön ja luottamuksen pelaa älyttömän hyvi, temppuiluki ois jees:)) Sellane ihana ja kaunis ahnamnam♥ Luonteeltaa energine, mut osaa rauhottuu tarvittaes (milloha viimeks oon menny sellasel mitä sais kivasti pidättää mut se kuuntelis... varmaa vuos sit!), irtojuoksuttaes vetelis omat kuviot ja ois kuvaukselline sellane aah<3
©We♥it
©We♥it
Sadden ja Rikun kuvat ©minä, muis lukeeki ;p

PÄIVÄ 11: Hevonen, jolla en ole mennyt mutta haluaisin mennä
PÄIVÄ 12: Uusin hevostuttavuus
PÄIVÄ 13: Hevonen, jolla olen hypännyt korkeimman esteen
PÄIVÄ 14: Hevonen, jolta olen tippunut pahiten
PÄIVÄ 15: Vaikuttavin hevonen
PÄIVÄ 16: Hevonen, jolla on ihanimmat askeleet
PÄIVÄ 17: Pienin hevonen, jolla olen ratsastanut
PÄIVÄ 18: Suurin hevonen, jolla olen ratsastanut
PÄIVÄ 19: Hevonen, jonka haluaisin omaksi
PÄIVÄ 20: Milloin ja miten tutustuit Saddeen?
PÄIVÄ 21: Milloin ja miten tutustuit Missiin?
PÄIVÄ 22: Milloin ja miten aloitit ratsastuksen?
PÄIVÄ 23: Mielestäsi Saddessa parasta?
PÄIVÄ 24: Mielestäsi Mississä parasta?
PÄIVÄ 25: Mielestäsi omissa poneissa parasta?
PÄIVÄ 26: Lempijuomasi?
PÄIVÄ 27: Kuinka monella ratsastustallilla olet käynyt?
PÄIVÄ 28: Lempivärisi?
PÄIVÄ 29: Ihastuksesi?
PÄIVÄ 30. Kuinka monta eläintä teillä tällä hetkellä on ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti