torstai 24. toukokuuta 2012

PÄIVÄ 21: Milloin ja miten tutustuit Missiin?

Missi tuli kiwigolle 2008 alkukeväästä muistaakseni.. En nyt löyä mitään, mistä voisin varmistaa :D Aika alkuajoista sillon kuitenki menin Missillä jonku tunnin ja rakastuin poniin ihan täysin♥ Siitä asti se kuulu miun lemppareihin kiwigolla, aina heinäkuun 2011 loppuun asti. Se oli myös poni, mistä alottelijanaki haaveilin "jos Missi tulis myyntiin ni ostaisin sen heti" tjsp. Se oli myös miun vuokraponina parina vuonna, oisko ollu 2009 ja 2010 vuokrausviikolla joululomalla + yhessä vaiheessa nimettynä miun kisaponikskin, mut valitettavasti en kerenny kertaakaa sillä kisailemaan :/

PÄIVÄ 22: Milloin ja miten aloitit ratsastuksen?
Etittiin kaverin kanssa leiriä joskus kesällä 2006 ja eksyttiin kiwigon sivuille. Äiti sitte soitti ja kysy et jos ois ollu vapaata, luojankiitos ei ollu! :'D Kuin tyhmä olin, ilman mitää kokemusta leirille.. joo'o.. 
Kesällä joku kerta tehtiin äitin kanssa sitte pyöräilyreissukin Kiwigolle, kateltiin ja kyseltiin siinä kun tytöt oli laittaa hevosia kuntoon tunnille.
No syksyn alussa sitte varattiin irtotunti ja menin Vinkulla. Ennen tuntia sain harjata Kipan Kukan ohjeistuksella :D Kukka käveli puolet tunnista vieressä, puolet tunnista käppäilin itekseen Vinkun kans. Pari raviaskeltaki tuli koettuu, ja taisin säikähtääkki mut Vinku siirty hyvin käyntiin miun "pysäytyksestä" öhm.. :D Sillä tunnilla opin kääntää, pysäyttää ja pyytää liikkeelle. Ja muistan aina sen ku selitin jotain, ku muut tunnilla meni kevennettyä ravia, nii selitin jotain et "en ihmettele kyl miks kaikki pomppii ravissa tolleen jos se on näin pompottavaa" niitten parin askeleen jälkeen :'''D Kui oudolta voi kevennys kokemattoman silmissä näyttää?!
Viikon päästä sunnuntaina menin taas Vinkulla ja ravailtiin iso osa tunnista, sillon opin keventämäänki, pyytää ravin ja ravista käynnin edellisten lisäks wohoo! Eli periaatteessa "opin" kaikki perusjutut kahessa tunnissa :'D
 
PÄIVÄ 23: Mielestäsi Saddessa parasta?
PÄIVÄ 24: Mielestäsi Mississä parasta?
PÄIVÄ 25: Mielestäsi omissa poneissa parasta?
PÄIVÄ 26: Lempijuomasi?
PÄIVÄ 27: Kuinka monella ratsastustallilla olet käynyt?
PÄIVÄ 28: Lempivärisi?
PÄIVÄ 29: Ihastuksesi?
PÄIVÄ 30. Kuinka monta eläintä teillä tällä hetkellä on ?
 
Eilisestä vielä tulossa postaus kuhan jaksan kirjotella! =) Tiia kävi ja ponit pääs pomppimaan. Kuviaki on

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti