sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Tuntiratsastaja !

Mari kävi tänää. Pidin sille tunnit molemmilla poneilla.



Saddenkans alkuun pysähyksiä+peruutuksia. Sit voltteja ja ympyröitä jonku verra.
Koitettii saaha reipasta ravii + muutamii laukannostoja.
Poni oli vähän laiskana, ni laukat ei meinannu nousta mut kyl sielt pieniä pätkiä tuli. Sit laitoin niille kavaletin uralle, mitä ne meni silleen kavaletti-voltti-kavaletti.
Välillä ilman volttia laukassa, jos se laukka sieltä nous :D
Samoi juttuja toiseenki suuntaan. Poni rupes ravaamaanki jopa välillä!

Käynnissä myötäili välil niskasta ja loppuraveis sama! Hienoneiti♥
Täs välissä syöteltiin poneja jonku aikaa laitumella. Taas löyty sammakko! Laitoin sen Sadden selkää, mut Sadde huitas sen pois hännällä :'D

Missinkans Mari meni aika itsenäisesti lopuks, aluks selitin jotain. Alkuun paljon pysähyksiä, peruutuksia ja voltteja käynnissä. Sit ravipätkiä ja paljon käyntisiirtymiä, et poni oli kuulolla eikä juossu alta pois, ni Mariki pysy kyydissä :D Lopuks ne ravaili ja käveli jonku aikaa pääty-ympyrällä molempiin suuntiin. Missiki meni ihan kivasti ja Mari pysy kyydissä! :) Eikä poni kaahaillu yhtään.

Saatiin viel Marilta omenoita ja kahet päitset. Saddelle siniset pikalukolliset, koska ne oli Helkalle pienet > annettii vaihossa mein siniset, ilman pikalukkoa, mut ne on vähän isommat ni mahtu Helkalle. Missi sai mustat päitset, eli toiset käyttöpäitset :) Ja mustat sille sopikin kivasti! + Helkalle meijän kärpäsnaamari, koska oli Saddelle iso.
magee!
koipi nousee! :D

taipuutaipuu


Anteeks en jaksanu Missistä lisää niin miljoonasti kuvia, kun ei ne kovin edustuskelposia ees ollu :'D Ens viikon Tiia käy vielä maanantaista torstaihin, sit ollaankin taas ilman liikuttajaa.. Parin päivän sisään pitäs saaha ponit laitsalle ja sellasta. Alkukesästä paljon kahlailuu ja uittoo ennenku menee järvi uimakelvottomaks.

+ Mari teki VIDEON poneista!

Ja Kysymyksiä edelleen saa laitella tulemaan! Vaikka jokaselta kuka tän lukee, anonyyminä jos ei muuten uskalla! :D Mieluiten hevosiin (muihinKIN kuin Saddeen ja Missiin) ja ratsastukseen, talleiluun ym liittyen:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti