perjantai 1. kesäkuuta 2012

First night!

Viimeviikon stoorit:, siis kuluneen:

28.5.2012 Maanantai

Saddenkaa Tiia meni kentällä ilman satulaa, paljon mutkia (kolmikaarista, voltteja jne) ja laukassa pääty-ympyröitä ja lopussa viel keskiympyrää ravissa ja laukassa. Sadde oli vähän säikkynä ku tuuli, mut ihan kivasti tais mennä.
Missiä Tiia juoksutti liinassa. Ponil oli energiaa ja liikku laukois varsinki hyvi ja ravis venytti askelta.

29.5.2012 Tiistai

Tiia kävi maastoilee Saddenkaa jonku 40min, ravia ja laukkaa. Poni oli laiska.
Missiki kävi seikkailee metikös ja yhen pellon ympäri ravas ja laukkas. Kotiipäi tulivat kovaa laukassa pari ylämäkee :)

30.5.2012 Keskiviikko

Tänään Sadde pääs liinaan. Vasempaa kierroksee meni hyvin. Oikeesee kierroksee rupes jo väsähtämää ja muutaman kerran tuli väärää laukkaa, sit ku tuli oikee laukka ni laukkas tosi tahmeesti.
Missi taas maastoilemaan. Aika rento maasto, paljon käyntii, vähän ravia ja laukkaa. Poni kuulema kuunteli tosi hyvin, myös laukassa!♥

31.5.2012 Torstai

Tiian viimenen vuokrapäivä. Sadden kans maastoilee ilma penkkiä. Tiia onnistu selkää noustes liusuu vastakkaiselt puolelt alas ku ponnisti liia kovaa :'D Alkuu poni säikky, mut rauhottu ku oli menny vähä aikaa ja joutu kuuntelemaa kuskii eikä pusikoita. Takas tulles laukkaspurtteja. Poni kulki hyvi omalla moottorillaan.
Myös Missi pääs maastoilee ihan köpöttelymaaston. :)
Tänään ponit pääs myös laitumelle! Tiia kävi kuvailee jotain, niin jos sieltä jonkunnäkösii kuvia tuli, ni lisäilen tänne joskus :'D

1.6.2012 Perjantai

Poneilla oli melkeen vapaa. Aamulla veli vei ne ulos!! Hui! Kävin viemäs, kuhan heräsin, nii ruuat + ponit laitumelle. Illalla sit ponit taas kentälle, ettei mee maha ihan niin sekasin, ja sinne jäivät yöks. Missille laitoin iltasafkat ämpäriin kentälle ja juoksin Sadden kans tonne mutkaan ja takasi ja syötin sen karsinassa, koska meil on ruokakuppiongelma :')
Kävi poneja sääliks, ku vein heinii kentälle. Toiset vaan käveli perässä ku aatteli et pääsee sisälle. Missiki käveli vaan pitkin tarhaa ku katottiin äitinkaa ikkunasta :( Toivottavast ne nyt kestää siel aidoissa ja antaa tän joskus miulle anteeks :'D

Pahoitteluni kuvattomuudesta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti