keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Mä jokapäivä töitä teen!

Ja voi ku tekisinkii.. No tänää olin reipas, paikkasin risat kengät jeesusteipillä ja tallustin kamoineni laitumelle.
Ratsastin Missillä jonkuu puol tuntia. Poni oli kiva ja kuunteli hyvin. Tehtii jotain taivutuksia, alkuun pysähyksiä. Sit parit laukannostot molempii suuntii ja jonku verran ympyröitä. Yks laukkaspurttiki otettii ku ponilla virtaa löyty. Kuunteli senkin jälkeen tosi kivasti! Pikkuveli tuli kuvailee jotain laadukkaita kuviaki.
totista touhua
oisha se tietyst hienoo ku osais kattoo oikeen laukanki.
loppuravit

Saddea juoksutin jonkuu 10-15-20min kentällä. Oisin juoksuttanu pitempääki, mut sit isäpuoli rupes tuomaa puita kentänreunaan (kentän aitojen sisää kuitenki) nii lähdettiin Sadden kanssa alta pois. Sadde oli hirmu laiskan olonen, mut koska se oli yksin, ni se liikku ihan kivasti. Päätti sitten loikkia jotain multakasoja esteinäkin omatoimisesti.
Hyvin kesti poni kentällä! Melkein joka kierroksella jäi kattelee vaan toiseen päätyyn, mikä oli lähempänä laidunta, missä Missi huutelikin ihan paniikissa.
Kaunein<3
liitovaihe!!!


Käytiin Saddenkaa "loppukäynnit" taluttaen vielä tuola reilu kilsan päässä, rannassa. Mite jaksoinki kävellä niin kauas :'D Ravuutinki ponia yhen ylämäen ja yhen toosi pitkän pätkän alamäkee o.o Oisin taluttanu ponia veteen, mut ei se vaa voinu mennä. Rupes vetämään rantakasvillisuutta naamaan, ni hyppäsin kyytiin. Selkäännousua sai yrittää 2 vai 3krt, tapeltiin että mennäänkö kotiin vai järveen. Sit laitoin narun ovelasti kaulan ympäri eli oli tuplajarru, kaulan ympärillä ja riimussa kii;) sit pääsin kyytiin asti ilman et poni starttas ja selvittiin järveen.
Siellä sit hetki pyörittiin et rantaan vai syvemmälle. Loput 2-3krt poni menikin tosi nätisti syvemmällekki, eikä jääny matalikkoo pyörimään ympyrää. Viimesellä kerralla poni pääs taas UIMAAN, varmaan 2-3 askeleen verran! :)
Oli vähän kylmempää vettä ku viimeks, mut vaikka oli pilvistä, ni kotimatkalla ei palellu jalat yhtään! Oli viellä kunnon paksut kengät, viimeks oli crocksit mitkälie, ja nyt oli farkutkii :D Valitettavasti uinnista ei oo kuvia. Takas köpöttelin selästäkäsin, koska en varmaan ois ruvennu lätsyttää litimärillä kengillä puolestavälistä kylää kotiin :')
Tarhaan päästessä tappelin portinkaa mut huomasin et Sadde rupes polvistumaan. Yritin saaha portin nopeesti kii ja poni oli jo multasimmassa kohassa polvilleen, sit oli pakko häätää se pois siitä >:') Sadde reippaana käveli pari metriä ja kävi piehtaroimaa siihe. Jooh, welcome back vaan pölyille! Missi kävi sit onnesta soikeena Sadden viereen piehtaroimaa, ku sai kamun takas laitsalle♥ Oli kauhee paniikki, ku muutamaan päivään ei oo joutunu olee yksin laitsalla :')

ja sit niitä KYSYMYKSIÄ tulemaan. Viikonloppuun asti aikaa, voi liittyä IHAN MIHIN vaan, tyhmiä kysymyksiä ei ookkaan! ;)

2 kommenttia:

  1. 1.mikä päivä voin tulla katsomaan missiä&saddea :D:D.
    2.Mitä missi ja sadde syövät
    3.ratsastavatko muut perheenjäsenesi
    4.miksi aloit pitää blogia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. haaha. heti ku otat ja tulet! : D

      kiitti noista muista(:! voisit keksii vaik lisääki;)

      Poista