keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Loppuhaaste

Ohops. Vähän jäänyt nuo päivitykset :') Teen nyt ton loppuun, huomenna kuitenki mökille ni joutusin tekee viimestään sunnuntaina loput.

Päivä 9 - Lempi puuhani hevosten parissa
Tietysti ratsastaminen, Saddenkaa kaikki pöpelikössä seikkailut, uiminen, kaikki, se on vaan niin mahtiponi♥ Ja niitten harjailu ja puunaaminen, jouhien selvitys ynnämuu "huolto".

Päivä 10 - Parhaat hevosmuistot
Leirit on olleet ihan jees! Oon käyny Kiwigolla kolmella leirillä ja Witherslakella kahdella, jos nyt oikein muistan. Toki noistakin vois joskus postailla, jos jaksan :')
Ja jotkut tietyt hevoset on kans vaikuttanu jonkunverran heppailuun, mistä ykkösenä tulee mieleen Paul. Sen kanssa käytiin yömaastossa ja vaikka mitä, se on vaan sellanen poika mihin rakastuin sillon ihan täysin♥ Niinku varmasti moni muukin.
Ja onhan noita muitakin, esimerkiks Missi, mikä oli ihan ykkösenä siitä asti kun tuli Kiwigolle, ja ois edelleen, mikäli siellä asustas ;) Ja Kaston "Kassu", mitä hoidin joskus. Äää se oli vaan niin hieno upee ihana poika♥ Senki kanssa tuli koettuu vaikka mitä, esimerkiks elämäni eka "iso sarja" meni Kassulla. Sitä ennen olin pomppinu vaan max 50. Muistan aina ton tunnin, olin iha fiiliksissä ku päästiin menee jopa 70, ja sarjaa, ja kuin siistiltä se tuntu ku poni "liiti" esteitten yli.. hehe jooh :D
Tietysti noit muitakin kivoja poneja on, mutten kaikkia tähän jaksa listata. Ja tosi iso vaikuttaja, minkä kaikki osaa ehkä päätelläkkin, oli eka oma poni eli Sadde♥ Ei tää tunnu enään ees samalta harrastukselta, ku pari vuotta sitten kerran viikkoon tunneilla pyöriessä ku jokapäivä on omat ponit hoidettavana, eikä vaan tunti viikossa sillä ponilla mikä paperissa lukee (; Tietysti opetus kelpais nytkin... Ja samallainen into ois jees, mitä vuos sit oli D:
Se kuka tietää kuvaajan, niin ilmottakoon, oon kamala x') Mut Missi 2008.
Päivä 11 - Ponini varusteet
ARGH! :D
Sadde: satula + kamat siihen, 4huopaa, 2suitset kuolaimineen ja ohjineen (+1 ohjan puolikas), 4 suojaa, 4 pintelipatjaa, 3x4 pinteliä, ainakin 3-5 riimut, 1 naru, champon, heijastinrintaremmi (käyttämätön, en tiiä mahtuukse ees ton kaulaan :D), heijastimia pari hassuu, pakillinen harjoja, puutsit jösses ei näitä jaksa muistaa. Sadeloimi, fleeceloimi, villaloimi, kärpäshapsu, 3 häntäremmii, yks liia pitkä tosin
Missi: 2suitset, 1 kuolaimet, 4suojaa, 5riimut, 2naruu (toine paketis, kahet käyttämättömät päitset), sadeloimi, fleeceloimi, kärpäsnaamari, pakillinen harjoja
Yhteiset: suojat periaattees, pintelitki jos missille jaksasin laittaa, yhteine viltti, huovat, loimivyö, harjoi käytän molemmil, samoin "hiusjutut", juoksutusliina, no raipat tietty..
Jotain saatto puuttuukki, mut samapa tuo :D + mömmöjä löytyy tietty linimenttii, helosanii ja tervalaastarii?
NUO HALUUN!! Ku ois rahaa. Suurentakaa toki ; ) Lähes kaikki pinkit Missille, muut sitte Saddelle :')
Päivä 12 - Lempi varusteeni
Ai mistä? Omist ratsastuskamoista chapsit, en tiiä mikä niis on kivaa, ne on kivat x') + hiusjutut, tykkään laittaa ponien tukkia (eli selvittää niitä), oon ostanu nii hienoi päitsii et kuolaan niitä♥ Ja Sadden huopa on ihana, tosin se on ollu vuoden paketissa, eikä taija tulla ulos sieltä, se vaaleensininen :') Suitsetkii on kivoja, en tiiä miks =DDD Joo nyt loppu tää lista. Ja loimitus on kivaa! :')
Ratsastaessa tietty on kiva mennä sävysävyyn. Unelmis ois joskus saaha vaaleensinistä tavaraa lisää, nyt on huopa, viel puuttuu noi suitset (hööksin kuvas vasemmal ylhääl), mitkä toivottavast joskus saan, joku korvahuppuki kelpais ja jotain vaaleensinist jalkoihin, miksei tukkaanki :') Saddelle siis!
huopa + pintelit<3
Päivä 13 - Viisi faktaa minusta
1. Asun keskellä mettää (vatta sööprais)
2. Omistan aikamoisen kasan eläimiä. Ja oon liian aikaansaamaton p*ska....... damn, huono yhtälö
3. Omistan kolme veljeä, joista yks asuu muualla, ja tässä talossa lisäks isäpuolen 2 poikaa.
4. Eli oon talon ainoo tyttö äitin lisäks!!! D:
5. Meen amiksen tokalle, jee pääsin ekan läpi!:)

LISÄÄ SAA KYSYÄ, JOS KIINNOSTAA, ja vaikkei kiinnostaiskaan, rakastan vastailla kysymyksiin ;)
+ postausideoita + löysin kameran laturin + huomenna meen mökille jussin viettoon, sen jälkeen toivottavasti (ensviikolla siis) alkaa poneilla taas reenikaus..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti