perjantai 8. kesäkuuta 2012

Vaelluksia ja uimakoulua

Eilen käytiin Sadden kanssa sellasessa paikassa, missä ei ennen olla käytykään, eli tätä meidän tietä tonne jonnekkin päin ja sieltä johonkin ihmetielle. Yhteensä reilu 14km, 1,5h siinä meni. Ponilla on kamalan huono kunto! Ravattiin paljon ja muutama laukkapätkä otettiin. Kotiin tullessa huuhtelin.
Ponit pääs "uuelle laitsalle". Ja Missi on sikapossu, pitäis taas reenailla noitten porttien kaa, ku rupee taas ryntäilemään.

Tänään käytiin Sadden ja äitin kanssa(!!) kävelemäs tuolla jossain, menin ilman satulaa. Ravattiin jonku verran ja mein laukkasuora laukattiin pari kertaa kovaa. Käytiin se tien päähän (loppuu mettään) köpöttelee (ja osa ralleista takastullessa) Poni oli kostee rallien jälkee. Käytiin vielä uimassa :) Sadde pääs uimaan ihan kunnolla. Poni kastu kokonaan, jos kaulan puolvälistä päähän ei lasketa. ihanaihana♥ :)






Missi nyt on vaan seissy, tai juokseehan se siinä vähän, ku Sadde lähtee, ni ei iha paikallaa oo.

+Kysymyksiä ehtii vielä laittaa, poneihin liittyen ois vielä kiva saaha lisää! ;) Ja muutenki eläimiin liittyen! Ja muuteki ihan mitä vaan, mitä haluutte kuulla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti