maanantai 11. kesäkuuta 2012

Päivä 4 - Hevosblogeja, joita luen + kengät&hampaat&Sadde♥

Laitan nyt siin järjestyksessä, mis ne on tuol bloggerin etusivulla miulla :) Eli kavereitten, kiwigolaisten ja tuttujen blogeja, mihi oon sattunu eksymään ja mitkä kiinnostaa/mistä oon tykänny. Kaks ekaa on sellasia, kenen ylläpitäjistä ei oo mitään hajua, mutta blogit ollu kivoja ;)
Emilia Ikola
Armin ja Sandran Parellielämää
Velmerin Vito
Tiia & Jerry
Me and ponies
you are my everything
+ Marin blogi, mut en nyt tiiä mikä sillä on taas käytössä ja mikä ei :D ja oonan blogin kadotin, ku se ei toiminu o.o

Päivä 5 - Ratsastus varusteeni
Päivä 6 - Unelmahevoseni
Päivä 7 - Lempimerkkini
Päivä 8 - Unelmatallini
Päivä 9 - Lempi puuhani hevosten parissa
Päivä 10 - Parhaat hevosmuistot
Päivä 11 - Ponini varusteet
Päivä 12 - Lempi varusteeni
Päivä 13 - Viisi faktaa minusta

Ihanku Missi, mut isompi! :)
Tänään kävi kengittäjä aamulla 10 aikaan. Poneja kiusas kovasti ötökät, mut ihan hyvin seisovat.. Kengittäjä katto samalla hampaat, ja molemmilla oli kunnossa, jes! :) Sadde sai taas kengittäjältä kehuja kunnostaan. Vaikka tuo lihakseton onki, mutta kaipa se muuten on ihan jees :) Oon itekki yllättyny ku oon joka päivä nyt jaksanu ratsastaa sillä o.o

Aah ihana♥

Miul on joku isoheppainto, ois niin kiva päästä pitkäst aikaa menee kunnon hevosella noitte pikkuponien jälkeen. Sellasella minkä ravissa sais oikeesti keventää ja laukka semmonen ihana ja iso<3 Eikä osuis omat jalat ponin jalkoihi D:

Äää, ku ois rahaa, ni menisin heti tunnille. Ja toivoisin Leksaa tai Rikua ykkösenä. Masallaki ois kiva mennä, ja testata Ludoo ja Humuu! Ja Kipaki ois jees piiiiiiiitkästä aikaa :D Mut haaveita vain..


Tänää menin viel Saddella kentällä ilman satulaa vajaa tunnin. Taas kuuliaisuutta ja tosi paljon ympyröitä, yritin ite istuu kerraki hyvi siellä ja hyväs ryhdissä. Muutamat väistötki tehtii ja molempii suuntii "laukkatyöskentelyä" = kierros kentän ympäri parin ympyrän kera, oli vissiin ponilta liikaa vaadittu, ku meinas hyytyy joka kulmaan :''D Mut tota laukkatyöskentelyy pitää reenata. Sai ponia oikeesti_ratsastaa eteen! huhhu :D Missikään ei nyt juossu paniikissa pitkin tarhaa, hyvähyvä! :)

+Tänään teen kysymyspostauksen, eli viime hetket aikaa ladella kysymyksiä tulemaan ;)! Oona on nyt keksinyt valtaosan, ellei kaikki kysymyksistä (On sielä varmaa pari marinki keksimää), mutta nyt joku muukin sais avata suunsa jos jotain kiinnostaa tietää. Eli kaikki hevoseen, ratsastukseen, miuhun, miun elämään, eläimiin, mein vaikka taloon, pihaan, kouluun, kavereihin, mihin vaan liittyen!

Iskin nyt weheartit:stä muutamat kuvat, ettei oo ihan niin tylsän "harmaa" kirjotus ;)

PS Otin Sadde selässä tänään hupparin pois! Ja olen hengissä, poni vaan möllötti pää riipuksissa, wohoo :) Ilmotusluontonen asia;) Ketkä ponista tietää jotain, ni tietää myös miks tän mainitsin täällä :D

4 kommenttia:

  1. :D mie en enää koskaa juo ponin selässä , menee limuliskot hukkaan ://

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sit et vaa sylkäse niit sen niskaa! =D Vai olitse sie? :'D

      Poista
  2. jos miuta tarkotat, nii miun blogin osote on: www.hulluamenoaa.blogspot.com :`D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siutapa siuta :D Mut eiköhän toi osote koht taas vaihdu.

      Poista