tiistai 12. kesäkuuta 2012

Päivä 5 - Ratsastus varusteeni & ...

Hmh no läjäytän vaan kaikki listaan, mitä tulee mieleen. Talvikengät (harvemmin käytän), ratsastuskengät, ratsastussaappaat (myynnis), chapsit, muutamat ridasukat, ainaki yhet kesä- ja kisahanskat, parit-kolmet talvihanskat, ridapöksyt, kypärä (+varakypärä tallis), raippoja löytyy 3-4 yleis, yks este ja yks koulupiiska. Ainiin ja turvaliivi, mitä en kyl oo vuosiin käyttänyt.

Päivä 6 - Unelmahevoseni
Päivä 7 - Lempimerkkini
Päivä 8 - Unelmatallini
Päivä 9 - Lempi puuhani hevosten parissa
Päivä 10 - Parhaat hevosmuistot
Päivä 11 - Ponini varusteet
Päivä 12 - Lempi varusteeni
Päivä 13 - Viisi faktaa minusta
Viimekesän laitsakuvia
Eilisessä postauksessa oli hurjasti niitä tykkääjiä tai sellasia, ja minä ku luulin ettei kukaan lue tätä ees :D Jes, kiitos :) Postausideoita saa heitellä tulemaan ihan millon vaan sellasia mieleen tulee, ni ois teillekkin jotain kiinnostavaa lukemista ;) Poneilla on nyt ainakin nää pari pv vapaata.

Kevät 2011:


Mein tallilampaat just trimmattuina.. Nää oli meillä helmikuusta 2011 syksyyn 2011 :)

Ja jotain pellenumeroita Sadden kans vuos sitte :D Alempi otettu videolta. Ponia kiukutti, ja se pomppi laukassa, mutta se ei todellakaan pukita ratsastaessa. Tasan kerran sen tehnyt, ja sekin oli ihan mini kiukkupukki, kun menin riimulla + naruilla. Ja musta möykky alemmassa kuvassa on Welmu, Sadde ei tykkää jos koirat on sen kulkureitillä (ilmeestäki voi päätellä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti