maanantai 25. kesäkuuta 2012

Woou

Eilen käytiin juoksuttaa poneja kahen kaverin kans (laidun on vähän iso siihen hommaan) ja Saddeltaki tuli sellasta tykityslaukkaa ja pierupukkeja! Ai mitenni kaveri kerää energiaa :D Hyi mahoton, se on myös lihonnut ihan järkyttävästi, mut nyt alkaa kuntokuuri. Ainakin toivottavasti.
Toukokuu 2011
Juoksutusten jälkee ponit viellä rapsutteli meitä ja tunki kokoajan joukon keskelle, ku juteltiin ihmisten kesken. Sadde taas rapsutteli miuta, ja rapsutin takasin ja kävelivät joka nurkkaan perässä ja asettuvat iha ihmisen viereen just sen näkösenä et "eiks niitä rapsutuksia nyt tule?!" Voi hassut♥ :')
Toukokuu 2011
Käväsin vielä Sadden selässä, wooou! (ilman kamoja siis) ja käveltiin jopa 5 askelta.. Sit ne rupes rapsuttelee Missinkaa, ni pidin Sadden tukkaa ylhäällä samal ku istuin siel kyydissä, ettei Missi tuhoo sitä! Mur :D Sadde kyllä söi Missin harjaa senki edestä :s
2007 !!!!
Jos sitä tänään tekis jotain ponien kanssa :) ois nyt liikuttajatki, mut en kyllä ponejani luovuta randomeihin käsiin. Varsinki ku se käsi on niin kova, mitä kerran oon nähny D:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti