lauantai 21. heinäkuuta 2012

Huis hais hyppy näin katoaa ryppy!

XD anteeks otsikko
 päitset ♥ + tappelu koivun kans. ^
Noi päitset ostin sillon 1½v sit Saddelle, mut ne oli ponille liian pienet. En sit tiiä miksen myyny niitä, mut myöhemmin keväällä ku kuulin et Missi tulee meille, ni oli just sopivasti tolle pinkilleponille♥

Näillä mennään, jos käyn vaan laitsalla hoitaa ponit.
(Valotan Missin maailmaa hupun alta, harjaan, myrkytän ja rasvaan ponit)
Eilen laajensin kenttää hitusen, eli se on nyt abaut metrin leveämpi kuin ennen. Oisin laajentanu enemmänki, mut lanka loppu kesken.
Viimeyö oli jännä, kävin nukkumaan 4, heräsin 7 ja aattelin, jos nousisin ja menisin Kiwigolle kuvaa estekisoja, toisen kerran heräsin 10-11, kolmannen ja viimesen kerran ~14.30 ukkosen jyrinään. Tässä vaiheessa tais kisatkin olla jo ohi, siispä en mennyt kuvaamaan :DD Lagasin sit vähän aikaa sängyllä ja mietin, miten voi väsyttää 11h yöunien jälkeen.
Sain sit itteni pihalle ja päristelin pösöllä laitumelle ja hain ponit kentälle. Etin kentällä puomeja ja kaikkee jännää, lopulta tein sellasen virityksen että puomi - puomi - minipysty ja Sadden avulla tarkistin ravivälit sopiviks (oli silti huonot).
Nappasin Sadden siitä kentältä ja laitoin tallin eessä kuntoon > takas kentälle ja verkkailee. Laitoin ESTEJALUSTIMET, millonkohan miulla viimeks ollu kunnon estejalkkarit! Oli just kivaa mennä lyhyemmillä, oli jotenki parempi keventää yms. Ehkä se johtu siitäki ku oli läpyskäkengät jalassa.
Koitettiin ravailla reippaasti, ympyröitä paljon kumpaanki suuntaa. Sit reipasta laukkaa, laukan ylläpitoa. Välillä kevyessä istunnassa. Poni oli taas kivan energinen, niinku eilenki, mut toki sitä piti pyytää eteen, niinku aina.
Tultiin alkuun ravipuomeja + kavalettia muutaman kerran. Toi kenttä on liiiaanpieeniii ja liukas.
Sit ku pari kertaa tuli ihan jees, päätin ettei tuo ravi oo mein juttu ku ei ponin askel veny. :D Otin toisen puomin pois ja tultii laukassa. (puomi-laukka-kavaletti) Kavaletin Sadde tais tiputtaa kerran-pari, en muista mis askellajissa. Otettiin viel kunnon suoritukset kuitenki ennen taukoa.
 Siin näkyy koko tehtävä. Luokitellaan vaik, et Missikin kuulu tehtävää ku sitä piti väistellä/ajaa pois tieltä :D
~60cm, tota hypittiin.
Sit käveltiin välissä ja laitoin puomin ja kavaletin lisäks ~60cm pystyn. Ää meni tosi kivasti♥
Poniki tykkäs ku pääs pitkästä aikaa loikkii ja oli tosi herkkä pohkeelle. Ei tarvinnu ravia ja laukkaa kahta kertaa pyytää!;)
Oi ku hyppäämine oliki kivaa pitkästä aikaa, poni oikee liiti ton 60cm sellasel kunnon loikalla, eikä vaa löntystäny tai laukannu yli. Viimeks hyppäsin öö syksyllä.. Melkeen vuos sitte.=D

Loppukäynnit metässä. Sit purin Sadden ja juoksin Missinkaa hetken kentällä viel riimun kanssa ja senki kaa hypyytin ton pystyn pari krt. Poni tykkäs, eikä ees yrittäny mennä ohi, vaik naru oli löysällä ja ite menin esteitten vierestä! Harmi vaan tuo ponin kunto, se ois muuten niin loistava estetykki :/
 Hienoponi♥ + huomatkaa päitset!!
Ps. anteeks, ei ollu kuvaajaa ni piti kuvailla ite.

Sit räpsin vielä Sadden rakkauskuolapäitsistä kuvia. Ekaa kertaa ne oli ponin päässä, ja ostin ne vissiin huhtikuussa, hups. Taas yks "liian_hienot_käyttöön" -tavara. (huomatkaa hintalaput!)
Saddee ei kiinnostanu poseerata, tein sen ponin puolesta.
ääh D: lihakseton.
ääw♥
Nyt toivon, että ponit on parturoinu pitkää sivua kentältä eikä vaan sitä pöpelikköä, mis ei ratsasteta, ja lähen viemään ne yöks laitumelle ja tuon mopon laitumelta pois! Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti