keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Piipaa

Viimeset muutama viikkoo menny lähinnä tällä kaavalla: Ruohoa 24/7 ja muutama askel käyntiä liikunnaks ruohotuppoa vaihtaessa.
heinämaha-.-


Lauantaina Sadde keksi miten tarhasta karataan ja teki sen vielä toisen kerran, vaikka vedin alalangatkin. Huoh. Onneks poni pysy pihassa ja anto nätisti kii.

Sunnuntai-maanantai yöllä heräsin, kun Welho haukkui ja Missi huuti, ja kappas - Sadde seisoo keskellä pihaa ilosena. HUOH!! Ja kellohan oli 3:45, voitte arvata kuin hypin riemusta. Onneks poni käveli vastaan :p

Ma-ti olin Elisalla yötä, kotiin tullessa kuulin että Sadde oli karannu, ku nää oli tehny laitsan uutee paikkaa. Huoh. No mentii sit kotii, ja poni oliki laitumella. Sensijaan Missi oli ongelmis täl kertaa, ku Sadde oliki löytyny. Onneks ei tarvinnu sitä lähtee ettimään. Missin kaa sai suorittaa pienet pelastuspartiot ja poni hais ihan lietesäiliöltä (ei ollut kuitekaa missää kaivossa), ja oli ½cm mutakerroksen alla, mut yllättävän nopee sain sen puhtaaks o.o Ei tosta sen enempää.

 Sadde sai tossa joskus uuen kärpäshapsun, koska edellinen oli kadonnu. Ja oli tiistaina jo hävittänyt sen uudenkin. Onneks löyty!
♥ Parhaita naisia:)
Tänään kävin pitkääääästääää aikaaaaaaaaa ratsastaa Saddel. Käytii pörrää maastos, kattoo kyläl kirjavaa ponia (WOOW on se ihmeellinen, kyllä, kylällämme on nyt kaksi lehmää;)) Se lämppäri kirjavan kaverina rupes vaan näyttää siltä et tulee langoista ni piti vaihtaa maisemaa :D Joku kaksosanen rekkakin meni siinä ohi ja Sadde yritti juosta ojaan. Huh, onneks nuo autot osaa jarruttaa noin hyvin (sarkasmi) -.-
Ravattiin tosi paljon ja ponilla on toooosi heikko kunto. Huhhuh.
Takastulles revitettiin mein revittelysuora päästä päähän siis sinne ja takas ja lopuks pulahdettiin viel järveen. Ja ai juma sitä paarmalaumaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti