sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Let's cordeo!

Kävin kuvailee Mutua ja duracell-Spirittiä tänää Kiwigolla, ihastuin Jörgenii ja katottiin hetkipieni yhtä alkeistuntiaki.
aaaw nallekarhu♥
Kotiin päästyä menin onkimaan ponia suosta omenalla (eli hain Sadden laitumelta, omenankannan kanssa), harjasin ja talutin kentälle. Daa? Juoksutin alkuun ponia, siin kauhussa et sil ois hurjasti pöllöenergiaa. No mitä voi olettaa tälläsenä hellepäivänä..
.. ja ne energiat oliki tässä :D














Sit uskalsin lassota ponin ja hypätä selkää. Sadde oli ihan älyttömän kiva!♥ Yllätyin itekki, miten hyvin se nyt käänty pelkäl istunnalla, toki välillä sai avustaa narun kanssa, lähinnä laukoissa, mut laukatki suju tosi kivasti! Parit pysähyksetkin tehtiin, neki pelkällä istunnalla! Tultiin sit ravissa ja muutaman kerran laukassa kavalettia ja seki suju, alkuun poni rupes jo muutaman metrin ennen kavalettia tähtäämään ohi, mut ei se pistäny yhtään hanttiin ku tosi kevyillä avuilla sain sen suoristettua. Laukatki nous kivasti! Ah parhainponiniini♥ :)






Mentiin siis ihan perusjuttuja, paljon ympyröitä, koska kääntäminen on ollu hankalaa ja kavalettia, tähtäys/ohjausharjotuksena. Joku kerta otetaan varmaan uusiks, tyyliin siirtymien kanssa / treenaillaan kääntymistä paremmaks :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti