sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

tuubbing 13. & 14.7.

Kirjotan vissiin taas liian tiuhaan tahtiin tänne, vai? :'D

EILEN, Perjantai 13.pv heinäkuuta kaksituhattakaksitoista!

Tuuppailtii kentällä kaaikenlaista, reippautta askeliin ja yritin harjotella omaa istuntaa, tuloksetta. Kuvista katottuna jalat sojottaa viiteen eri ilmansuuntaan, könötän laukassa eteen jnejne. Ihan kivasti kuitenkin meni, ei oo oikeen minkäännäkösiä fiiliksiä eilisestä xd
^ ei muuten enään oo poni tossa nurkassa kiinni :D Laitoin sille selvitysainetta harjaan ni tää kiskas koko kulmalaudan (tommonen pystysuunnassa oleva, ei tuo pien) ku urhee sotanorsuni pelkää suihkepulloja... :D Huoh!!
Mentiin myös ilman häntäremmiä, koska torstaina hajos se pidike enkä löytänyt toista viellä täks päiväks. Eikä satula valunu ees eteen o.o rupes vaan keulimaan.
hyi ku könötän ja näytän isolta

minunmopot
 Ai kuinka rakastan omistaa valkosen ponin♥♥♥♥♥♥♥ taisiis rakastin..
kerraki tukka hyvi!

TÄNÄÄN, 14.7.2012
Päristelin pösöllä laitumelle ja menin Missillä jonkuu ½h. Poni meni ihan tosikivasti ja kuunteli tositosi hyvin.♥ ääw :) Ei tytöllä ollu kyllä yhtään mitään vastaansanottavaa, pyysin siltä mitä vaan. (Alemmasta "töihin lähössä" -kuvasta huolimatta :D) Oli muuten ekaa kertaa ikinä noi takasuojat käytössä! Luulin et ne on liia pienet, mut enemmänki liian venyvä toi tarra.
alkuinnokkuus!
Saddenkaa mentiin kentällä 40min. Nyt koitin keskittyy enemmän jalkoihini, ja siihen et poni liikkuu reippaasti, ja koitin ratsastaa enemmä pohkeilla, yleensä vaan maiskutan ja käytän raippaa liikaa. Tai kaivan kantapäillä koska varpaat sojottaa itään ja länteen.

Tehtiin kans laukannostoja, ja tuli muutama onnistunu nosto. Joo, kyllä osaan nostaa ponillani laukan, mut yritettiin tehä sellasia kenotuksettomia ja kantapäättömiä ja maiskutuksettomia nostoja. Sit ku yritin sisällyttää selvän pidätteen nostoon, ni ei tullu mitään. :D

Laukan ylläpito oli yhtä tuskaa!!! Kyl se välillä pysy hyvin yllä, eikä kaaduttu ympyröilläkään sisäänpäin ja osasin aatella jalkoja pari krt laukanki aikana. Ponini on vaa etupainonen p*ska ja satula keulii, mikä vaikeuttaa omaa istumista, vaikkei se satula enää eteen valukkaa o.o Mut anyway, tänään meni toisaalta ihan kivasti. Ja tehtiin poneille uus laitsa, ojan toiselle puolelle.

Kävin myös lauantaina (periaatteessa eilen, kello on 3 aamuyöllä ku kirjottelen viel :D) Kiwigolla ja Pyllestä tuli otettuu muutama kuva taas ku se on niin ihana♥ Ja käytiin Liisan pyynnöstä kuvailee Tuhtia ja Sylviä. Mut kuvia en nyt ihmeemmin jaksa lisäillä, tää netti on niin uskomattoman hidas D:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti