tiistai 31. heinäkuuta 2012

Missi ~1v together♥

TÄÄ PÄIVÄ OLI M A H T A V A! Ja Missipainotteinen tietysti!
Pylly!

Laiskalaukkaa koppotikoppoti...

Sara ja Joona tuli meille, heiluttiin pitkin pihoja ja haettiin ponit. Puunailtiin kunnolla, Sara ja Joona laitto Saddelle kamat, ite harjailin Missin hyvin + suojat jalkoihin. Sadde pääs alkukäynneille maastoon Joona kyydissään + Sara talutti ja sil aikaa juoksutin Missiä. Aattelin et sen liikunnat ois siinä, mut Sadde tuliki niin äkkiä takas ni juoksutin Missiä viel narun päässä. Tehtiin muutamia käynti-ravi ja ravi-käynti siirtymiä, Missi kuunteli ihan kivasti.




Tällä aikaa Joona meni Saddella käyntiä ja vähän ravia Saran avustuksella. Sadde meni kivasti, taisiis yritti ymmärtää kuskia parhaansa mukaan =D Jossain vaiheessa Saddella oli kuskin vaihto.

Ravissa riimunpäässä Missi näytti vähän epäpuhtaalta, ni hyppäsin selkään (naruriimu + naru) ja ravasin muutaman pätkän. Selästä se sit ei ees tuntunu epäpuhtaalta, eikä kuulema näyttänykkää ni hölkyteltiin silleen vähän aikaa. Tehtiin ravista pari pysähystä, ja yllätyin ku Missi kuunteli niin hyvin, pelkällä riimulla!! Siis myös istunnan avustuksella. Koitettiin ottaa laukkapätkä, ei noussut. Sit kun saatiin se laukka nousee, poni oli edelleen sikakiva, eikä kaahannut.
Sara sit sano, et miksen hyppää Missillä. (Koska lihakseton), mut suostuin yhteen kavalettiin (~20cm minimopoeste). Hain ponille suitset + raipan + jonkuu rätin selkään, ettei miun vaaleet farkut likaantus, mut likaantupa kuitenki!! Köpöteltiin ja ravattiin hetki, otettiin parit laukat ja lähestyttiin hurjaa miniestettä.
Ekan kerran mentiin ohi, toisen kerran olin hereillä ohjauksessa, mut poni ponnisti varmaan kilometrin päästä. Seuraavan kerran viel sama, ja onnistuin kiljasee siel selässä DA FUQ?!!??!  
hups
ponnistuspaikka 10+
Mut sitten koin h*lvetin ison älynväläyksen ja otin pari pidätettä ennen estettä, ni ponnistettiin melkei sopivasta paikkaa! Ihan hyvin opin vasta nyt tekee ennen estettä pidätteen, ku ~6vuotta jo ratsastanu :DDD!! Nomut puolustaudun sillä et en oo hirveest loikkinu banzai-poneilla..

Missi meni sit lopputunnin ihan älyttömän kivasti♥ Laukka nous hyvin, poni ei kaahottanu vaik oli innoissaa, sain hyvin kiinni esteen jälkee ku muistin vaa ite hidastaa, kestin iteki mukana hypyissä ja hypyt lähti sopivasta kohtaa. Ei kaahattu ees raveissa esteen jälkeen! (: Jossain vaiheessa otettiin laukkaa Saran ja Sadden perässä ympyrällä, testailin jarruja koska Sadde on hidas ja Missi on formula hyvin Missi hidastaa pyytäessä♥
Sit viel toiseensuuntaan parit hypyt, meni ihan mahtisuperhienostiupeasti!!
Vähän jälessä.. Ponin silmissä 2m okseri :D
Sara & Sadde


Sara & Sadde




Loppuravailtiin pitkin ohjin, alkuun poni tietysti kipitti hurjaa kyytiä muttei liian kovaa, ja rauhottu loppua kohti ja pari kertaa laski pään alas asti. Sit käveltiin varmaan 10min possujunassa Saran, Sadden ja Hertan kanssa takaperin loppukäynnit :D Totakaan en oo ikinä Missillä tehny, no tulipaha nyt tehtyä vuosipäivän kunniaks! Sit tulin pyllyn kautta alas, hihii! :')

Tarkennus hanurissa mut poni on sulostaki sulosempi♥
Vietiin Saran kaa ponit laitsalle ja syötin palleroille omenoita, Missille tietysti enemmän tän päivän takia ;)
Missi oli AIVAN IHANA, varmaan ties et mein vuosipäivä, ni käyttäyty iteki, eiku! :o Mut aaah en voi sanoinkuvailla, miten tyytyväinen oon poniin♥ + ihmettelin ja ihmettelen edelleen, miksei miun perse oo tippaakaan kipee vaikka menin Missillä varmaan tunnin (selkäranka<3), yleensä jo puolesta tunnista takamus huutaa hoosiannaa! :DD

+Sara kuvas, ku Joona oli selässä ja toisinpäin, eli kuvamateriaalia tulee kunhan saan niitä. Noi kuvat on tosin tältä päivältä, mut vaan juoksuttaessa ja miun kameralla. Tästä päivästä ei voi kyl muuta sanoa ku että AH parhautta♥♥♥

Edit 6.8.'12 -> Lisäsin kuvia, Eli kaikki muut kuvat ©Joona/Sara, paitsi 3 ekaa ja viimenen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti