perjantai 27. heinäkuuta 2012

Sipsunsipsun

Hiljaiseloa blogissa = läskeilyä = seisomista = lomaa
Mutta, tänään kävin Saddenkaa 1½h maastossa. Meinasin ekaks, et meenkö kovinkaan pitkälle, ku lähtiessä tajusin et kengistä näkyy varpaat (pohjat irtoo) ja päällä söpö aku-ankka t-paita. Käveltiin pitkinohjin kauan, ravattiin pitkinohjin revittelysuora päästä päähän ja tähän meni 20min, joten lähdettiin vielä pitemmällekkin.
Laukattiinkin pitkin ohjin, poni liikku kivasti vaikka olikin laiska, mut kai siitä oli kiva päästä taas lenkille. Käytiin asfalttitien lenkki löntystämässä tavattoman laiskasti. Moottoripyöräkin meni ohi, eikä poni hetkauttanu korviaankaan! Joko se vuos sitten vaan testaili, tai sit se on "varmentunut" maastossa.
Sit nähtiin ku kirjavaheppa meni yhellä kentällä, pukitti, kuski alas, ja tää poni juos kentän aidoista läpi siihen tienreunaan. Tulin alas sil ajatuksella, jos se tulee ojan yli ja mein luokse ni ei tuu mitään catfighteja. Ne tytöt sit tuli hakee sen ruunansa ja vähä aikaa rupateltiin siinä ja jatkettiin matkaa :')
Sit vielä käveltiin, ravattiin, laukattiin kevyes istunnassa pitkät pätkät. Sadde meni jotenki kivemmin kevyes istunnassa, laukkas enemmän mielellään ja rupes korskumaan/pärskimään hihii! Vastapainoks vaihettiin vielä vasemmalle laukalle ja laukattiin siinäkin pätkä, revittelysuoran puoleenväliin asti, rauhallisesti. Sit ravattiin sinne mettätien päähän ilman ohjia, kevyes istunnassa. Se oli kivaa, ni takas tullessa iskin jalustimet ja ohjat (ponin) kaulalle, ja kädet oman selkäni taakse ja ravattiin "rallisuora" sit takas tien luokse näin. Many ways to harjotella istumista! =D
Kurkattiin viellä ranta, oli tullu levää iuh! Sit köpöteltiin kotiin, pyyhin raipalla ponista paarmoja ja pelleilin kevyen istunnan kanssa. Oli ihan mahtireissu taas♥ Ehkä myö ruvetaan vaan maastoilee, koska en osaa ratsastaa ja maastossa on hyvä harjotella istuntaa! :')

Iskin jotain vanhoja viimesyksysiä kuvia, ettei oo niin tylsää luettavaa. Yritän lähiaikoina tehä jonkuu erikoispostauksista, jos en saa itteeni laitsalle asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti